OKRESNÍ VÝBOR DĚČÍN

Zde můžete pokládat otázky a připomínky, případně rady týkající se našeho města, okresu - Děčín; strany či všeho co Vás zajímá.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Členové (karel, 23. 4. 2018 12:03:21) Odpovědět

    Znásobte vaše řady a pojdme do toho za ideál socializmu .

  2. Časové omezení příspěvků při zasedáních zastupitelstva DC (Martin Nezval, 23. 9. 2017 23:09:39) Odpovědět

    Nechápu, proč zastupitelé za KSČM hlasovali pro změnu jednacího řádu ve smyslu časového omezení příspěvků v diskuzi.
    Opět jsme si ulovili bobříka trapnosti.

  3. Odpověď na zaslaný námět zastupitelům (Rožec Roman, 19. 2. 2016 12:49:17) Odpovědět

    Klub zastupitelů za KSČM statutárního města Děčín se před jednáním zastupitelstva dne 18. 2. t.r. zabýval, zřejmě dobře míněným námětem, aby tito zastupitelé na jednání zastupitelstva vznesli dotaz na strategii magistrátu pro případ, že by se
    na katastrálním území Děčína objevili na jaře a v létě legální, či nelegální imigranti. Po zhodnocení situace klub došel k závěru, že jde o kompetenci ministerstva vnitra, kterému jsou podřízeny odpovídající složky a organizace sátu pro řešení podobných problémů. Činnost těchto složek musí vycházet ze státem stanovené k o n c e p c e. Bez koncepčního řešení by vznikala chaotická situace a i dobře míněné aktivity měst a obcí, vycházející z dobrého úmyslu řešit uvedené problémy, by vytvářely pouze chaotickou situaci. Proto v této fázi klub nepovažuje za vhodné takové aktivity v současné době po magistrátu požadovat.
    Doc. Dr. Václav Šenkýř CSc.

  4. Námět na vystoupení v zastupitelstvu 18.2. (Martin Nezval, 15. 2. 2016 17:11:14) Odpovědět

    Domnívám se, že někdo z našich zastupitelů by měl vystoupit na následující schůzi 18.2. Tématem by měl být dotaz na strategii magistrátu ve chvíli, kdy by se na katastrálním území Děčína objevili na jaře a v létě a dále legální, či nelegální imigranté. Domnívám se, že z politického hlediska bychom měli kritizovat magistrát pro nečinnost v této oblasti. Jsme hraniční město a tato situace může nastat. Řešit pak situaci "ad hoc", je nepřijatelná verze, protože bez jisté předvídavosti se může naše město ocitnout v krizi.
    Já bych tento problém takto formuloval na zastupitelstvu. Dávám ke zvážení. Myslím, že nejen ta myšlenka, ale i důrazný dotaz na veřejném zasedání zastupitelstva může naší straně přinést politické body.

  5. odpověď (Josef.Vano, 3. 2. 2016 9:23:29) Odpovědět

    Soudruhu , při přepisování se stala chyba a Ob. výbor Benešov vypadla, ale zastoupení máte. Jílové je zastoupeno předsedou OV KSČM Děčín.
    Předseda OV Děčín

  6. 1.zasedání VV OV KSČM Děčín (F.Stibor, 23. 1. 2016 12:28:25) Odpovědět

    Oblastní výbory v Benešově a Jílovém jsme vyřadili z VV OV KSČM Děčín?

   VOLTE KSČM

Oblíbené odkazy


Oficiální web KSČM

 




NAŠE PRAVDA




KSČM-TV YouTube




 

 

 
EuropeanLeft